3F Superligaen

Hull er enig med Brøndby-emne: Aftale nærmer sig

Den engelske Championship-klub ser ud til at have fejet konkurrenterne af banen og er ved at sikre sig Gustavo Puerta i Bayer Leverkusen.

Gustavo Puerta skiftes ind for Bayer Leverkusen.
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hull City har kørt Gustavo Puerta i hus fra deres pole position.

Det skriver mediet Fussball Transfers tirsdag. Dermed har Championship-klubben blandt andet slået Brøndby IF i kapløbet om at sikre sig den 21-årige midtbanespiller.

Hull er enig med den colombianske spiller om vilkårene, og nu skal de bare være enige med de tyske mestre Bayer Leverkusen ifølge mediet.

Forleden skrev Football Insider, at Hull havde førertrøjen på i kampen om Puerta, og den skulle de altså nu have udnyttet fuldt ud.

Der er dog fortsat lidt usikkerhed i forhandlingerne mellem de to klubber, og således er det fortsat uvist, om der bliver tale om en lejeaftale eller en permanent transfer.

Puerta skiftede til Bayer Leverkusen i januar sidste år. Han blev med det samme udlejet til FC Nürnberg i et halvt år. Han spillede ti gange for Xabi Alonsos mandskab i sidste sæson.

Hvem er Gustavo Puerta?

En lang række klubber – heriblandt Brøndby IF – menes at arbejde hårdt på at hente den unge colombianer, Gustavo Puerta denne sommer.

Puerta gør sig på den centrale defensive midtbane, men har også evner til at spille i en mere dynamisk 8’er-rolle. Han har dog haft svært ved at få den fornødne spilletid i Bayer Leverkusen, hvor han blandt andet konkurrerer med spillere som Granit Xhaka, Robert Andrich og Exequiel Palacios.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P