3F Superligaen

Officielt: Brøndby sender talent på leje i dansk klub

Brøndby IF’s Bertram Kvist tager resten af året i NordicBet Ligaen.

Bertram Kvist præsenteres i Kolding IF.
Foto: Kolding IF

Brøndby IF sender et af sine talenter på græs andetsteds.

Således oplyser Superliga-klubben tirsdag, at Bertram Kvist har sat kursen mod Kolding.

Her er der blevet underskrevet en lejeaftale gældende for resten af året.

Bertram Kvist gør sig primært på den centrale midtbane, hvor han også har repræsenteret flere forskellige danske U-landshold.

Han er et produkt af Brøndby IF’s ungdomssystem, men gennembruddet på seniorniveau lader vente på sig.

Ifølge Transfermarkt har han indtil videre blot noteret sig for 12 minutters førsteholdsfodbold fordelt over to kampe i Brøndby.

– Bertram Kvist, der har et år tilbage af sin kontrakt med Brøndby IF, har været en vigtig del af klubbens talentarbejde, men med den stærke konkurrence om pladserne på Superliga-holdet, er dette lejeophold en gylden mulighed for at komme tættere på spilletid og erfaring på seniorniveau for Bertram, fortæller Brøndby-fodbolddirektør Carsten V. Jensen til klubbens egen hjemmeside og fortsætter:

– Vi tror på, at denne aftale vil bringe Bertram tættere på spilletid og samtidig sikre ham vigtig erfaring i sin fortsatte udvikling. Kolding IF er en god klub med et godt setup i 1. division, og vi er overbeviste om, at Bertram får et godt ophold.

Hans kontrakt med Klubben Fra Vestegnen strækker sig frem til sommeren 2025.

Kolding IF har fået en fornuftigt begyndelse på sæsonen, hvor det efter fem runder er blevet til otte point og en aktuel sjetteplads i NordicBet Ligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P