NordicBet Ligaen

Køge-keeper: Forventer, at vi stepper op

HB Køge har langtfra fået den ønskede start på sæsonen i NordicBet-Ligaen. Stimen af nederlag skal de forsøge at bryde, når B.93 kommer på besøg tirsdag aften.

HB Køge Logo
Foto: HB Køge

Fem kampe, nul point.

Det er, hvad HB Køge har præsteret de første fem runder af NordicBet-Ligaen.

Det er selv sagt ikke drømmelæsning med Køge-briller, og derfor ser HB-Køge-målmand Berkant Bayrak frem til tirsdagens kamp mod B.93.

– Når vi har tabt fem kampe i træk, så går vi benhårdt efter en sejr i morgen. Vi skal møde B.93, og som det ser ud nu, er det et hold, vi kommer til at kæmpe imod. Så vi vil gerne have de tre point og komme på tavlen.

–  Vi skal ud og score nogle mål, og det har vi haft lidt svært ved. Mod et hold som B.93, der også får en del chancer imod sig, forventer jeg at se nogle mål i morgen, siger han til klubbens hjemmeside.

Og det er heller ikke mange mål de har scoret. Tre styks i de første fem kampe. Samtidigt har man lukket flest mål ind af alle i den anden ende, og kan dermed notere sig for ligaens dårligste målscore.

Derfor er defensiven også et fokuspunkt for den blot 19-årige keeper.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– I defensiven har vi givet mange chancer væk, så der forventer jeg, at vi stepper op, lukker bedre ned for modstanderen, og holder dem for at blive farlige.

– Det starter allerede med vores udtryk og vores kropssprog på banen. Vi skal have en masse lyd på banen, så tilskuerne kan mærke, at vi er der for hinanden. 

Kampen sparkes i gang klokken 18.30 og kan ses på Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P