Klassisk Vardy: Håner Tottenham

I gårsdagens opgør mellem Leicester City og Tottenham, der endte med et remis på 1-1, var Leicester-angriberen Jamie Vardy ikke kun i spillehumør – men også i drillehumør.

Jamie Vardy jubler efter scoring.

Den 37-årige englænder er for alvor tilbage i Premier League – både med mål og banter.

Oprykkerholdet Leicester indledte sin Premier League-kampagne med en hjemmekamp mod Tottenham, hvor Jamie Vardy i 2. halvleg udlignede til 1-1.

Blot 20 minutter efter scoringen blev han skiftet ud, hvor han benyttede lejligheden til at drille Tottenham-fansene og et lille mundhuggeri med Tottenhams Cristian Romero.

Her signalerede han overfor den argentinske forsvarsspiller og til resten af stadionet hvor mange engelske mesterskaber, som Leicester har sammenlignet med The Lilywhites.

Det skabte et stort jubelrus på King Power Stadium.

Du kan se det sjove klip øverst i artiklen.