3F Superligaen

Frustreret Anderson efter misser: Løb som en sindssyg

Før Mikael Anderson kom på måltavlen i mandagens opgør mod Vejle Boldklub, havde midtbanespilleren en gigantisk afbrænder. Efter kampen var han stadig frustreret over den brændte friløber på trods af slutresultatet.

Mikael Anderson skyder på mål.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Man skal tage det sure med det søde. Det kan Mikael Anderson skrive under på efter gårsdagens målfest, hvor AGF vandt 5-1 over kriseramte Vejle Boldklub.

Efter kampen reflekterede den 26-årige AGF’er over en kæmpe afbrænder i kampens første halvleg.

Blandt andet var cheftræner Uwe Rösler hurtig til at opmuntre islændingen efter den enorme afbrænder, og det brugte Anderson som benzin til at yde en bedre indsats i opgøret:

– Jeg skal ikke lyve, selvfølgelig tænkte jeg da på situationen. Men jeg tror aldrig, jeg har haft så høje tal, som jeg havde i første halvleg. Jeg forsøgte at løbe som en sindssyg for at glemme chancen, jeg havde, fortæller midtbanespilleren.

Begejstringen over at komme på måltavlen var dog stadig at hos Anderson:

– Det er klart efter den store afbrænder i første halvleg, så er jeg ekstremt glad for at kunne få lov til at putte den i kassen. Jeg har så meget tid, måske lidt for meget tid, så jeg er glad for at få en, hvor jeg bare skal sætte foden på.

– Jeg er stadig lidt sur over, jeg ikke scorer på den første. Det synes jeg, jeg skulle have gjort, men jeg er glad for, at jeg får puttet den ind og får vist noget mental styrke efter den store afbrænder, udtrykker Anderson.

Mikael Anderson, som har haft en glimrende start på sæsonen med et mål og tre assists i de første fem runder, forklarer tankerne bag sin afslutning på målet:

– Jeg forsøger bare at spille den igennem benene på ham, men det var ikke den bedste idé. Men sådan er det. Nogen gange scorer man, nogen gange brænder man.

Allerede fredag aften skal Mikael Anderson og AGF igen i aktion, hvor Aalborg venter på udebane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P