NordicBet Ligaen

B. 93 banker HB Køge i bundbrag

Der var klasseforskel, da to af NordicBet Ligaens nedrykningsfavoritter tirsdag aften mødtes på HB Køges hjemmebane.

HB Køge Logo

4-0-nederlag på hjemmebane til en direkte konkurrent. Så bliver det ikke meget værre.

B. 93 kørte HB Køge af banen, da de to hold tirsdag aften tørnede sammen Capelli Sport Park i Køge.

Her var især angriber Emeka Nnamani iøjnefalende med sine to mål og et enkelt oplæg.

B. 93 trykkede på fra start, men der skulle alligevel gå 18 minutter, før holdet fra Østerbro bragte sig foran. Her sparkede Sebastian Clemmensen 93’erne foran på et flot skud fra kanten af feltet, som dykkede ned i venstre side af målet.

Herefter skulle vi helt hen til 55. minut, før føringen blev udbygget, da Emeka Nnamani satte en sikker inderside på en flad bold ind i feltet på nok et oplæg af Niklas Mouritsen.

Herefter så B. 93 sig ikke tilbage.

Efter 67 minutter udbyggede Nnamani på et fint oplæg af Nicolai Thomsen.

Rekordtransfer i B.93: Sælger Iqbal til Mjällby

Efter 76 minutter blev sidste søm så sat i kisten, da den tidligere FC Fredericia-spiller Mikkel Wohlgemuth på et flot skud udenfor feltet udbyggede til 4-0.

Efter dagens kamp står HB Køge fortsat med nul point med seks kampe spillet og en målscore på minus 14, hvorfor de naturligt indtager rækkens sidsteplads.

B.93 ligger på NordicBet Ligaens niendeplads med syv point og en målscore på minus to.

Se mål og højdepunkter i afspilleren i toppen af artiklen.