Premier League

Vejle-træner efter øretæve: Mit største nederlag

Det var en ærlig og ærgerlig Ivan Prelec, som udtalte sig i kølvandet på Vejles 5-1-nederlag til AGF.

Vejles cheftræner Ivan Prelec under superligakamp mellen AGF og Vejle Boldklub på Ceres Park i Aarhus mandag den 19. august 2024
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Vejle løb ind i en regulær øretæve mandag aften,

På udebane mod AGF blev holdet fra Nørreskoven sendt hjem med en 5-1-afklapsning efter en fantomstart fra aarhusianerne.

Det var første gang, at kroaten oplever så stort et nederlag. Ikke bare i Vejle, men i hele sin karriere, fortæller han efter kampen.

– Jeg har aldrig oplevet sådan et nederlag. Så det er et hårdt slag for mig, et hårdt slag for holdet. Kampen er min fejl, og mit job er nu at vi aldrig skal få sådan en oplevelse igen, udtaler Prelec til TV2 SPORT efter kampen.

Kroaten fortalte, at det ikke hjælper at skælde spillerne ud lige efter kampen. I stedet evalueres indsatsen med friske øjne tirsdag.

Vejles cheftræner Ivan Prelec under superligakamp mellen AGF og Vejle Boldklub på Ceres Park i Aarhus mandag den 19. august 2024
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Det var virkelig en ubehagelig oplevelse, og nu er det op til os, at vise i den næste kamp, at vi er bedre end det her.

AGF kom buldrende fra start, og Vejle var nede med tre efter en halv times spil.

– Vi har i chok efter de tre første mål. Det værste er, at vi var ikke overrasket over, hvordan AGF kom ud, men som hold løb de henover også. De vandt hver duel, alle andenbolde. De var det bedre hold.

Vejle kan vaske nederlaget af sig på søndag, hvor Silkeborg venter på hjemmebane.

Vejle-kaptajn: Jeg skal hvert fald ikke ind og skælde ud

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P