Sørloth sikrer point i Atletico-debut mod tidl. klub

Alexander Sørloth scorede i sin debut for Atletico Madrid, da han sikrede point på sin gamle hjemmebane.

Sørloth header bolden ind for Atletico Madrid omringet af Villarreal-spillere

Det er ikke mange uger siden, Alexander Sørloth skiftede fra Villarreal til Atletico Madrid.

Mandag aften fik den tidligere FC Midtjylland-angriber debut i front for Atletico Madrid, da han vendte retur til sin gamle hjemmebane Estadio de la Cerámica.

Villarreal var modstanderen i første runde af LaLiga, og det var værterne, som lagde bedste fra land. Arnaut Danjuma scorede til 1-0 for Villarreal efter 18 minutter.

Føringen holdte dog kun i to minutter, inden Marcos Llorente bragte balance i regnskabet.

Et kvarter senere blafrede nettet igen, og denne gang var Koke, som havde sidste berøring. Desværre for spanieren var det i eget net, og det lignede, at Villarreal skulle gå til pausen foran.

Men i første halvlegs overtid sprang Sørloth højest på et indlæg fra Pablo Barrios, og nordmanden kunne pande udligningen i kassen.

Anden halvleg var en lige affære, hvor Atletico havde bolden mest, men ingen af holdene kom frem til de store chancer.

Derfor endte det 2-2 mellem Villarreal og Atletico Madrid.