3F Superligaen

Enggård: Klar til nye udfordringer

Efter en masse rygter om Mads Enggårds fremtid i Randers FC kom det frem tidligere i dag, at han skifter til norske Molde FK.

Mads Enggård med bolden
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mads Enggård har været på alles læber, der følger 3F Superligaen, i løbet af sommertransfervinduet. Nu forlader han den jyske rede til fordel for norsk fodbold.

66 førsteholdskampe og fire mål. Det er det blevet til Mads Enggård, der kom til Randers FC som U-15-spiller efter en skuffende ungdomstid i FC Midtjylland.

Til klubbens hjemmeside fortæller Mads Enggård, at skiftet kan være et springbræt til at optræde for endnu større klubber fremtiden:

– Det er en god mulighed, jeg har fået i at komme til Molde og spille. Det er en god klub, som også har været repræsenteret i europæisk sammenhæng ad flere omgange. Jeg ser skiftet som en mulighed for at jeg på et tidspunkt kan skifte til en endnu større adresse, siger Mads Enggård.

Officielt: Mads Enggård skifter til norsk fodbold – stort salg

Samtidig kigger Enggård, som har været at finde på ‘Golden Boy-listen’, tilbage med stor taknemmelighed på tiden hos kronjyderne:

– Jeg vil gerne sige tusinde tak til alle jeg har mødt på min vej i Randers FC. Lige fra fans, holdkammerater, trænere, ledere, frivillige og dem i administrationen. Jeg er også taknemmelig for, at Randers FC som klub har troet på mig på et tidspunkt i min karriere, hvor jeg havde mødt en del bump på vejen. Jeg har generelt bare været rigtig glad for min tid i Randers, men nu føler jeg også, at jeg er klar til at prøve noget nyt, afslutter Mads Enggård.

Dermed har Randers FC endnu en gang solgt en talentfugl til større adresser, hvor man i vinter solgte Phillip Bundgaard til Brøndby IF.

Den 20-årige midtbanespiller kan se frem til at tørne ud for Molde FK, som i øjeblikket ligger på fjerdepladsen i den bedste norske række.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P