3F Superligaen

AGF deler øretæver ud til Vejle

Mandag aften skulle Vejle forsøge at hente sæsonens første point, da man gæstede Ceres Park. Men femte gang blev heller ikke lykkens gang for Vejle-mandskabet.

AGF-spillerne fejrer mål
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Superligaen | Runde 5
| Ceres Park & Arena | 19 aug 202419.00
AGF
AGF
v u t v v
5 : 1
Slut
Vejle Boldklub
Vejle Boldklub
t t t t t
Felix Beijmo
6′
Mads Emil Madsen
22′
Gift Links
32′
Mikael Anderson
59′
Patrick Mortensen
65′
G. Onugkha
36′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

Det var en dag til glemmebogen for Vejle.

Fra ende til anden blev et hårdprøvet Vejle-mandskab udspillet af et velspillende AGF-hold.

Allerede efter seks minutter måtte Drengene fra Nørreskoven indkassere den første scoring, men langt fra den sidste.

Her var det højre-backen, Felix Beijmo, der dukkede op i det lille felt, og fik sidste fod på Gift Links’ indlæg. Sidstnævnte skulle få en særdeles hæderlig rolle i dagens kamp.

Godt et kvarter senere var De Hviie på spil igen. Her var det ‘månedens spiller’ i Superligaen, der garnede. Mads-Emil Madsen notererede sig for sin tredje Superliga-scoring i indeværende sæson.

Men ondt skulle blive værre for Vejle. Nok engang var det Gift Links der gjorde ondt på vejlegenserne. Denne gang med en scoring. 3-0 til AGF efter blot en halv times spil.

AGF annoncerer kontraktforlængelse på stadion

Få minutter senere fik Vejle reduceret. Det var topscorer Onugkha, der var på pletten for de hårdt prøvede Vejle-spillere, der kunne gå til pause bagud med 3-1.

Anden halvleg blev dog ikke anderledes. AGF buldrede videre, og Vejle fik ikke ændret på tingene. Efter knap en time kunne Michael Andersson gøre det til 4-1 foran et velfremmødt hjemmepublikum.

Lige om hjørnet lurede 5-1 scoringen. Og det var AGF’s nr. 9 der kunne skrive sig ind i historiebøgerne. Med dagens Patrick Mortensen-scoring er han nu oppe på siden af Dame N’Doye iblandt top ti mest scorende Superliga-spillere nogensinde.

Det blev også slutresultatet i Aarhus.

Dermed indtager AGF fjerdepladsen i Superligaen, mens Vejle fortsat befinder sig i bunden med nul point efter de første fem runder.

Se highlights fra kampen i videoen øverst.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P