3F Superligaen

AGF annoncerer kontraktforlængelse på stadion

AGF har forlænget kontrakten med en af klubbens store talenter. Det blev meldt ud i højtalerne på Ceres Park mandag aften.

Foto: AGF

“Jacob Andersen har forlænget sin kontrakt i AGF til 2028.”

Nogenlunde sådan lød det over højtaleranlægget på Ceres Park mandag aften, forud for 3F Superligaopgøret mellem AGF og Vejle.

Efterfølgende har den aarhusianske klub bekræftet forlængelsen på sin hjemmeside, og den 20-årige østjyde er glad for den nye aftale.

– Det er en stor dag for mig som AGF’er, og jeg vil gøre alt for leve op til den tillid, som klubben har vist mig. Siden jeg rykkede op, har jeg forsøgt at arbejde hårdt og seriøst med min fodbold og min udvikling, og jeg har meget at lære endnu.

– Og jeg er i de bedste rammer og med de bedste trænere og holdkammerater til at fortsætte min udvikling som fodboldspiller her i AGF, Byens Hold, udtaler Jacob Andersen.

Foto: AGF

Andersen kommer fra forstadsklubben Galten, men har spillet i den aarhusianske klub siden barnsben.

Han er noteret for 30 kampe på førsteholdet, og AGF’s sportschef er også tilfreds med forlængelsen med den lokale spiller.

– Det er en stor glæde, at vi nu kan præsentere en længere aftale med en af vores egne spillere, som er vokset op i AGF, udtaler Stig Inge Bjørnebye.

– Han arbejder også altid med stort hjerte, og er på den måde en god eksponent for vores værdier om hårdt arbejde og vindermentalitet.



Jacob Andersen har fået spilletid i alle kampe i indeværende sæson for AGF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P