3F Superligaen

Skuffet Viborg-keeper ville have alle tre point mod FCK

Viborg var foran mod F.C. København i Parken, men måtte tage til takke med et uafgjort resultat. Og det skuffer midtjydernes debuterende målmand.

Oscar Hedvall med bolden i Parken for Viborg
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Oscar Hedvall fik søndag eftermiddag debut for Viborg, da han blev valgt til at vogte målet mod F.C. København i Parken.

Og debuten slap den 26-årige målmand godt fra. Sammen med resten af Viborg-mandskabet fik de 1-1 på den svære udebane på Østerbro.

Hedvall var foretrukket fremfor Lucas Lund, som ifølge lokal avis var bænket grundet en bytur. Og Hedvall var glad for at være tilbage på banen.

– Selvfølgelig var der nerver på. Men selvom jeg ikke har spillet meget på det seneste, så har jeg et rigtig godt kamp-flow, og jeg føler mig hjemme på banen, udtaler Oscar Hedvall til TV2 Sport.

Viborg kom foran i anden halvleg, men et kvarter før tid udlignede københavnerne. Og Hedvall var da også skuffet over, at det ikke blev til tre point.

Oscar Hedvall med bolden i Parken for Viborg
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Ja. Det er jeg da.

– Vi hørte, at det vist var i 2004, vi sidst vandt herovre. Det kunne da være fedt, hvis vi endte det i dag, men hvis man ser nøgternt på det, så er det okay med 1-1 mod F.C. København på udebane, slutter Hedvall.

Oscar Hedvall har tidligere stået i Silkeborg, FC Fredericia og FC Midtjylland.

FCK storskuffer i Parken: Spiller lige op med Viborg

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P