3F Superligaen

Randers-boss bekræfter stort salg af Mads Enggård

Randers FC’s sportsdirektør, Søren Pedersen, bekræfter forud for kampen mod Sønderjyske, at Mads Enggård er på vej til at blive solgt for et stort beløb.

Søren Pedersen smiler mens han taler i telefon på Randers' stadion
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Mads Enggård er ikke med for Randers FC, som søndag møder Sønderjyske i 3F Superligaen.

Den unge midtbaneprofil er rejst til Norge, for at gennemføre lægetjekket i forbindelse med sit skifte til Molde FK.

Og det er en stolt sportsdirektør i Randers, som reflekterer over slaget af Enggård, som kun mangler de sidste formalia, for at blive gennemført.

– Jeg er også glad på klubbens vegne over, at vi kan lave et salg som det her. Jeg er også stolt et eller andet sted over, at det er en spiller, vi har haft hele vejen gennem akademiet, udtaler Søren Pedersen til Viaplay.

Skriverierne om Enggårds snarlige skifte tog for alvor fart søndag morgen, og der mangler kun de sidste detaljer, inden handlen kan offentliggøres.

Søren Pedersen smiler mens han taler i telefon på Randers' stadion
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

– Det er jo lidt den norske klub, der styrer det i forhold til lægetjek. Der er styr på papirerne, så det er lægetjekket, der skal gennemføres. Og når det er gennemført, så er vi klar til at melde noget ud.

Der har været forlydender, om at salget vil indbringe Randers FC cirka 20 millioner kroner. Og det skæmmer godt i klubkassen.

– Jeg kan ikke diskutere på beløbet, men jeg kan bare sige, at det er et beløb, som betyder rigtig meget for Randers FC, og som gør, at vi kan følge den strategi og udvikling, vi har med at vi gerne vil bygge på og øge vores sportslige budget. Vi vil gerne have nogle bedre faciliteter i klubben.

– Så det er et væsentligt salg for Randes FC, slutter sportsdirektøren.

Se hele interviewet øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P