Æresdivisionen

Priskes Feyenoord tromler Zwolle i første sejr

Brian Priske fik sat flueben ved sin første sejr i Æresdivisionen som Feyenoord-træner, efter PEC Zwolle blev kørt godt og grundigt over.

Feyenoords Santiago Gimenez i aktion mod PEC Zwolle i Æresdivisionen

Brian Priske tog sin første sejr i Æresdivisionen som Feyenoord-træner.

Og det gjorde han med manér, da Rotterdam-holdet på udebane kørte PEC Zwolle over med 1-5.

Feyenoord fik en drømmestart, da Igor Paixao nettede efter blot tre minutter, men så var der heller ikke mere at skrive hjem om i første halvleg.

Anden halvleg startede som første med bulder og brag fra Feyenoord, der kort efter pausen fordoblede føringen.

Denne gang var Paixao i oplæggerens rolle, da Calvin Stengs gjorde det onde ved Zwolle.

Mønsteret fortsatte, og ved målet til 0-3 stod Stengs for oplægget til David Hanckos scoring i det 51. minut.

Herfra var der ingen vej tilbage for PEC Zwolle, og hjemmeholdet måtte se måbende til, da Santiago Giménez lukkede og slukkede med to scoringer i det 68. og 71. minut.

Randers-boss bekræfter stort salg af Mads Enggård

Zwolle fik dog reduceret, da Filip Krastev gjorde det til kampens endelige resultat i det 87. minut.

Brian Priske og Feyenoord ligger nu på femtepladsen i Æresdivisionen med fire point efter to kampe, mens Zwolle