3F Superligaen

Kvistgaarden efter Europa-exit: Kendte ikke vores besøgelsestid

Mathias Kvistgaarden er klar til at komme videre og rejse sig efter Brøndbys skuffende exit i Conference League-kvalifikationen.

Brøndbys Mathias Kvistgaarden. Brøndby møder polske Legia i UEFA Conference League 3. kvalifikationsrunde 1. kamp i Brøndby torsdag den 8. august 2024.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Der bliver ikke noget europæisk gruppespil for Brøndby IF i denne sæson.

Det stod klart, da Legia Warszawa slog klubben fra den københavnske vestegn ud i Conference League-kvalifikationen.

Nu handler det om at rejse sig, mener Mathias Kvistgaarden, der siger, at Brøndby-spillerne er klar til at komme videre efter den store skuffelse og fokusere på det, der er foran dem.

– Det var ikke den fedeste tur hjem, og det var ikke det fedeste at møde ind dagen efter. Men det er tid til at rejse os. Vi ved godt, at vi alle sammen er skuffet og irriterede over det, der skete, men vi tror på, at vi vender det i dag, siger Mathias Kvistgaarden til Viaplay før søndagens Superliga-opgør mod AaB.

Kvistgaarden lægger ikke skjul på, at det var en af de skuffelser, der stikker lidt dybere end andre.

– Med den måde, vi spillede på, der syntes vi, vi havde fortjent mere. Vi kendte ikke vores besøgelsestid i forhold til mål, og de gjorde de. Så det var ikke så godt.

Brøndby-angriberen fortæller, at truppen har løftet i flok for at komme over skuffelsen over ikke at spille europæisk fodbold i denne sæson.

– Vi har kigget hinanden i øjnene og sagt, at det kan godt være, vi er skuffet, men nu er sket sket, og nu skal vi koncentrere os benhårdt om de kampe, der kommer i Superligaen.

Søndag hedder udfordringen så AaB på udebane, og her er Kvistgaarden ikke i tvivl, om hvad han forventer at se fra mandskabet.

– Brøndby-mentalitet, gejst, energi og en hel trup, der er klar til at spille, slutter den 22-årige angriber.

Jagtet af Brøndby: Puerta meldes tæt på engelsk klub

Opgøret mellem AaB og Brøndby IF fløjtes op klokken 18:00 og bliver vist på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P