Jupiler Pro League

Holdkammerat vild med Zanka: Bringer ro til forsvaret

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen fik lørdag debut for Anderlecht efter får dage i klubben. Og en af danskerens forsvarskollegaer er imponeret.

Anderlechts spillere giver high-five efter scoring
Foto: Virginie Lefour/AFP/Ritzau Scanpix

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen vadede direkte ind i startopstillingen i Anderlecht lørdag aften, da KV Mechelen ventede i Jupiler Pro League.

Her spillede danskeren en god kamp i midterforsvaret, og han gjorde sig også bemærket med en assist til Anderlechts første mål.

Anderlecht endte med at vinde kampen 1-3, og efter debuten var der rosende ord til den 34-årige dansker fra højre backen Kylian Sardella.

– Af sin første kamp at være, spillede Mathias ‘Zanka’ en kanon kamp. Man kan se, at han har spillet i Premier League, udtaler Sardella ifølge DHNet.be.

Sardella og ‘Zanka’ startede begge inde på Brian Riemers mandskab, og førstnævnte er glad for at have danskeren i forsvarskæden.

– Det er godt at have en spiller, som ham ved siden af os. Han bringer en masse ro til vores defensiv, slutter Sardella.

Anderlecht indtager førstepladsen i Jupiler Pro League. Næste kamp for Anderlecht i ligaen er søndag den 1. september mod Royale Union SG.

Zanka med hovedrolle i Anderlecht-debut

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P