FCK storskuffer i Parken: Spiller lige op med Viborg

Viborg FF var tæt på at tage alle tre point med hjem fra København, da jyderne besøgte FCK i Parken søndag.

Superligakampen mellem FC København og Viborg FF i Parken i København søndag den 18. august 2024.

Det var lige ved at gå galt.

Men F.C. København fik afværget fadæsen, da de tog imod Viborg hjemme i Parken søndag.

Her kunne de fremmødte FCK-fans se skuffede til, da deres hold spille 1-1 mod Viborg FF i 3F Superligaen.

Superligakampen mellem F.C. København og Viborg FF i Parken i København søndag den 18. august 2024. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Viborg fik ellers en dårlig start på opgøret, da Zan Zalatel måtte blive skiftet ud med en skade efter 14 minutter.

Men det stoppede ikke gæsterne, der fik dirket op for et FCK-hold uden Falk, Elyounoussi og Oskarsson fra start.

Her gjorde 19-årige Jakob Vester hjemmeholdets tilskuere tavse, da Serginho lagde et indlæg lige ind i panden den unge Viborg-komet.

Efter omkring 70 minutters spil i Parken var der en episode på Viborg-fansenes afsnit, hvor en tilskuer faldt om.

Dommer Sandri Putros måtte derfor sætte opgøret på pause, indtil tilskueren blev meldt i god behold til store klapsalver over hele Parken.

Pausen kunne have gjort FCK, der havde sat stjernerne på banen, godt.

Med godt syv minutter igen af ordinær spilletid var det nemlig Løvernes topscorer, Orri Oskarsson, der satte udligningen ind.

Kvistgaarden efter Europa-exit: Kendte ikke vores besøgstid

F.C. København indtager dermed en tredjeplads i Superligaen med 11 point, mens Viborg klatrer over nedrykningsstregen.