3F Superligaen

– De to seneste kampe har været på et rigtig dårligt niveau

Rasmus Falk er ikke synderligt begejstret for F.C. Københavns præstationer på seneste, fortæller han efter kampen mod Viborg søndag.

FCKs Rasmus Falk efter superligakampen mellem FC København og Viborg FF i Parken i København søndag den 18. august 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Skuffelse.

Det er, hvad der må gå igennem FCK-spillerne efter remiset mod Viborg i Superligaen søndag.

Spørger man Rasmus Falk, er præstationen i hvert fald alt andet end godkendt, fortæller han efter opgøret til TV 2.

– Jeg synes, at præstationen i dag er langt fra god nok, og det synes jeg egentlig var gennemgående igennem hele kampen.

– Jeg ved godt, at der er perioder til sidst, hvor vi får lagt et okay tryk, hvor vi åbner lidt op, hvor vi kaster al ind i det for at få de tre point. Men jeg synes, at vi leder lidt efter det i øjeblikket og kæmper lidt med det, og det er ikke en god præstation, vi sætter sammen i dag, og vi er skuffet over både resultatet og præstationen, fortæller FCK-anføreren.

Torsdag gik FCK med nød og næppe videre i Conference League-kvalifikationen, og heller ikke der var Rasmus Falk tilfreds med indsatsen fra hovedstads-mandskabet.

– Hvis du kigger på de sidste to kampe, så har de været rigtig dårligt spillet. Det må vi også erkende. Det er rigtigt nok, at det har ikke været skandaløst pointmæssigt overhovedet, og vi er også videre i Europa.

– Man kan sige, at det er ikke kun at komme videre, det handler om, men det, der nager os, det, der bekymrer os lidt i øjeblikket, det er, at præstationerne de sidste to kampe har været på et rigtig, rigtig dårligt niveau, i forhold til hvad vi forventer os selv, og det må vi tage i kritikken. Det ligger vi os fladt ned på og siger, at det skal vi løfte, og det er der, vi står.

Skuffet Viborg-keeper ville have alle tre point mod FCK

F.C. København spiller igen torsdag den 22. august, hvor Kilmarnock kommer til den danske hovedstad i Conference League-kvalifikationens sidste runde.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P