NordicBet Ligaen

Ung profil stråler i Esbjergs sejr over Vendsyssel

Esbjerg fB kom bagud i første halvleg, men endte med at besejre Vendsyssel FF med 3-1 lørdag eftermiddag i NordicBet Ligaen.

Esbjerg fB tog lørdag hjemme på Blue Water Arena mod topholdet Vendsyssel FF i NordicBet Ligaen.

Vestjyderne havde inden lørdagens kamp fortsat sin første sejr til gode på hjemmebanen i Esbjerg, og det startede også skidt.

Efter 39 minutter kom gæsterne nemlig i front ved den unge midtbanespiller Oskar Ohlenschlaeger. Føringen holdte dog kun i fem minutter.

For få minutter før pausefløjt kunne Andreas Lausen nemlig bringe balance i regnskabet, da han med en fin afslutning udplacerede Lasse Schulz i Vendsyssels mål.

Vendsyssel var egentlig mest på bolden, men i anden halvleg var det esbjergenserne, som bragte sig i front.

Og igen var det 21-årige Andreas Lausen, som var på pletten. Han udnyttede Lucas Froms fine oplæg og gjorde det til 2-1.

Få minutter senere blev det også 3-1 til Esbjerg fB ved Nicklas Strunck. Kort før tid sendte nyindkøbet Peter Bjur et forsøg på overliggeren, og der blev ikke ikke scoret mere i kampen.

Med sejren indtager Esbjerg niendepladsen i NordicBet Ligaen. Vendsyssel FF ligger nummer tre.