Serie A

Morata startede sent AC Milan-comeback i premiere

AC Milan stirrede ind i et ydmygende nederlag hjemme på San Siro i åbningskampen mod Torino, men to sene scoringer sikrede en pointdeler.

Alvaro Morata driver bolden fremad for AC Milan i Serie A

Det lignede et nederlag lørdag aften hjemme på San Siro i Serie A-åbningskampen mod Torino.

Gæsterne var kommet foran efter en halv time på et AC Milan-selvmål af Malick Thiaw. Og i anden halvleg udbyggede Torinos Duvan Zapata føringen.

Selvom AC Milan havde både det meste spil og de fleste chancer lignede det et ydmygende nederlag til Rossoneri. Men kort ført tid startede comebacket.

Og det blev ført an af debutanten og EM-guldvinderen Alvaro Morata, som startede på bænken, men blev skiftet ind efter en times spil.

Og det skulle vise sig at være en god beslutning af træner Fonseca.

For i det 89. minut blev bolden sparket ind på Morata, og kuglen trillede ind over stregen til en 1-2-reducering.

AC Milan satte derpå alle sejl ind for en udligning, og i det sjette tillægsminut kom den forløsende scoring. Her bankede den schweiziske angriber Noah Okufor bolden i kassen til kampens resultat 2-2.

AC Milan skal i kamp igen i næste uge, hvor Parma venter på udebane i Serie A.