Liverpool overvinder shaky start i Slots debut mod Ipswich

Liverpool vandt lørdagens tidlige kamp i Premier League, da oprykkerne fra Ipswich blev besejret med 0-2 på udebane.

Tiden under Liverpools nye manager, Arne Slot, blev officielt sparket i gang tidligt lørdag eftermiddag.

På Portman Road ventede oprykkerne fra Ipswich Town, og det blev langt fra nogen walkover for storholdet fra Merseyside.

Ipswich viste virkelig tænder i første halvleg, hvor de lykkedes med at presse Liverpool højt på egen banehalvdel og også førte skudstatistikken ved pausen.

Faktisk lykkedes det Ipswich at holde Liverpool fra at afslutte inden for rammen i første halvleg, men det var målløst ved pausefløjt.

Pausen bekom Liverpool-spillerne godt, for det var et markant mere opsat mandskab, Arne Slot sendte på banen i anden halvleg.

Efter 55 minutter brændte Luis Diaz en fri header få meter fra målet, og så var Ipswich advaret. For få minutter senere gjorde Diogo Jota det til 0-1, da han flot udnyttede Salahs oplæg.

Salah kom også selv på måltavlen, da han fordoblede Liverpools føring ti minutter senere. Der stod Liverpool på det meste af spillet, men der blev ikke scoret mere i kampen.

Dermed startede Arne Slot og Liverpool med tre point. Næste kamp er hjemme på Anfield mod Brentford. Ipswich skal en tur til Etihad Stadium, hvor Manchester City venter.