Frendrup og co. i remis efter stort drama mod Inter

Et mål i det 96. minut sikrede Genoa og Morten Frendrup et point mod de forsvarende mestre fra Inter.

Morten Frendrup i kamp for Genoa

Morten Frendrup var at finde i startopstillingen, da Genoa lørdag tog hul på den nye sæson i Serie A.

På Stadio Luigi Ferraris i Genova var sidste sæsons mestre fra Inter på besøg, men det var ikke til at se i kampens indledning.

For nok havde Inter mest boldbesiddelse, men det var Genoa, der først fik bolden ind over stregen. Det skete efter 20 minutter, da Alessandro Vogliacco var over en løs bold i Inters felt. 1-0 til Genoa.

Føringen rakte dog kun i ti minutter, inden Nicolo Barella på smukkeste vis fandt en fremadløbende Marcus Thuram, som kunne heade Inter på omgangshøjde.

Det lignede længe en pointdeler, men bare fem minutter før tid dukkede Thuram endnu en gang op og scorede til 1-2.

Det lignede længe det sejrsgivende mål, men i det femte minuts overtid blev Genoa tilkendt et straffespark efter en Inter-hånd havde ramt bolden i feltet.

Genoas Messias skulle eksekvere, men den tidligere AC Milan-angribers forsøg blev reddet af Yann Sommer i Inters mål.

Heldigvis for Genoa og Messias var brasilianeren først over bolden, og han kunne dermed sikre værterne et enkelt point i den svære åbningskamp.

Morten Frendrup fik fuld spilletid for Genoa.