2. Division

Dobbelt Buch i Aarhus Fremads sejr mod Næstved

Aarhus Fremad kom lørdag tilbage på sejrssporet i 2. Division, da nedrykkerne fra Næstved blev besejret på Riisvangen.

Sebastian Buch med to kasser for Aarhus Fremad

Aarhus Fremad kom lørdag eftermiddag tilbage på sejrssporet hjemme på et solbeskinnet Riisvangen.

Fremad tabte i sidste runde til Middelfart, men lørdag var det revanchetid, da NordicBet Liga-nedrykkere fra Næstved Boldklub slog vejen forbi Aarhus.

Og det blev en lige affære i den nordlige del af Aarhus, hvor det da også var målløst ved pausen.

Anden halvleg var knap fløjtet i gang, da Aarhus Fremad blev tilkendt et straffespark. Og her var Sebastian Buch sikkerheden selv, da han udplacerede Jeppe Jørgensen i Næstveds mål.

Det lignede længe kampens eneste scoring, men i dommerens overtid fik Aarhus Fremad endnu en gang nettet til at blafre.

Og endnu en gang var det den tidligere FC Midtjylland-spiller Sebastian Buch, der var målscoreren.

Aarhus Fremad vinder 2-0 over Næstved og indtager tredjepladsen i 2. Division. Næstved ligger nummer seks.