Premier League

Chelsea-boss antyder Chilwell-exit

Ben Chilwell er ikke blandt de foretrukne hos Chelseas nye cheftræner, Enzo Maresca, og nu fortæller Maresca, at Chillwell formentlig må forlade klubben.

Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Du passer ikke ind.

Omtrent sådan kan man tolke Enzo Marescas besked til Ben Chilwell.

Chelsea-backen har blot spillet 65 minutter i Chelseas seks preseason-kampe og det tyder ikke på, at der er flere minutter på vej til englænderen, lyder det fra cheftræneren.

– Med Chilly er det helt klart – selvom jeg elsker den måde han er på – er problemet, at han kæmper for at finde den rigtige position hos os. Det er grunden til, at han ikke spillede mod Inter i sidste uge.

– I morges havde vi 22 spillere, der trænede, og hvis du spørger dem alle, vil de spille mod Manchester City på søndag, men det er umuligt.

Chelsea-boss: Jørgensen ryger på bænken

– Når du træner hver dag og ikke får nogle minutter, er det ikke godt for hverken spillerne eller for mig, og jeg skal tage en beslutning. Det er nok bedre at forlade klubben og få minutter. Transfervinduet er åbent, så vi ser, hvad der vil ske, lyder det ærligt fra Maresca i følge Ben Jacobs.

Chelsea åbner sæsonen søndag eftermiddag med et af sæsonens sværeste opgør, når de hjemme på Stamford Bridge tager imod Manchester City klokken 17.30. Kampen kan ses på See.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P