Eliteserien

Brugge-dansker meldes tæt på Bodø/Glimt

Club Brugge kan blive en dansker mindre. En belgisk journalist erfarer lørdag aften, at Philip Zinckernagel er tæt på Bodø/Glimt.

Danske Philip Zinckernagel skifter officielt til den belgiske storklub Club Brügge fra græske Olympiakos, efter udlån til Standard Liege sidste sæson.
Foto: Club Brügge

Philip Zinckernagel er angiveligt tæt på at vende retur til norske Bodø/Glimt.

Den danske Club Brugge-spiller tørnede ud for den norske storklub fra 2018 til 2021, men har siden været rundt omkring i Fodboldeuropa.

Nu skriver den belgiske journalist Sasha Tavolieri på X, at den 29-årige dansker er tæt et skifte retur til de forsvarende norske mestre.

Ifølge journalisten er Club Brugge i forhandlinger med Bodø/Glimt om den danske midtbanespiller om et permanent skifte.

Selvom der endnu ikke er en aftale på plads mellem de to klubber, så har Zinckernagel fået lov at rejse til Norge for at gennemgå lægetjekket, skriver Tavolieri.

Philip Zinckernagel skiftede fra Olympiacos til Club Brugge i sommeren 2023, hvor han siden er noteret for syv mål og ni oplæg i 44 kampe.

Zinckernagel har foruden Club Brugge, Olympiacos og Bodø/Glimt tørnet ud for Standard Liege, Watford, Nottingham Forest, Sønderjyske, FC Helsingør og HB Køge.

Han har spillet flest kampe for Bodø/Glimt. Her er det indtil nu blevet til 35 mål og 36 oplæg i 89 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P