NordicBet Ligaen

Absurd selvmål i pointdeler mellem Hobro og Hvidovre

Det lignede længe en sejr til Hvidovre ude mod Hobro, men kort før tid dukkede Hobros topscorer op og sikrede 1-1

Cheftræner Peter Frandsen, Hvidover IF Vejle Boldklub spiller jubler efter kampen og er fortsat et superligahold. Superligakampen mellem Vejle Boldklub og Hvidovre IF på Vejle Stadion mandag den 20. maj 2024.
F. Christensen
87′
Z. Hyltoft
64′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Hobro og Hvidovre tørnede lørdag sammen på DS Arena i NordicBet Liga. Og hjemmeholdet havde en masse afslutninger i første halvleg, men det var målløst da der blev fløjtet til pause
  • I anden halvleg kom Hvidovre bedre med, og efter lidt over en times spil kom gæsterne også foran, da Hobros Zander Hyltoft på komisk vis fik tacklet bolden ind i eget net
  • Det lignede kampens eneste scoring, men tre minutter før tid dukkede Hobros Frederik Christensen op ved bagstolpen. Hobro-topscoreren nettede sit fjerde sæsonmål, da han scorede til kampens resultat 1-1

Hobro IK 0-1 Hvidovre IF (Selvmål, Z. Hyltoft, 63′)

Hobro IK 1-1 Hvidovre IF (Frederik Christensen, 88′)