3F Superligaen

AaB-boss vil udnytte Brøndbys midtugekamp på søndag

Menno van Dam forventer et modigt og intenst AaB-mandskab, når Brøndby søndag aften gæster et udsolgt Aalborg Portland Park.

AaBs cheftræner Menno van Dam under superligakampen mellem Viborg FF og AaB på Energi Viborg Arena i Viborg mandag den 12. august 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AaB tager søndag aften hjemme i mod Brøndby på Aalborg Portland Park.

Værterne fik i sidste weekend alle tre point ude mod Viborg FF, som blev besejret med 2-3.

Søndag skal nordjyderne forsøge at følge op på sidste uges sejr, og det bliver på en udsolgt hjemmebane. Det ser man frem til i AaB, fortæller klubbens hollandske cheftræner.

– Vi glæder os rigtig meget. Det kan ikke være bedre. Jeg er meget glad for, at folk med AaB-hjerter støtter op om os og vil være en del af det. Og vores spillere vil gerne give dem underholdning på stadion på søndag, udtaler Menno van Dam til AaB’s hjemmeside.

Søndagens modstander er Brøndby, som har cirka 70 timer til at ryste torsdagens europæiske skuffelse af sig, hvor klubben røg ud af Conference League-kvalifikationen til Legia Warszawa.

AaBs cheftræner Menno van Dam under superligakampen mellem Viborg FF og AaB på Energi Viborg Arena i Viborg mandag den 12. august 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det vil Menno van Dam udnytte.

– Vi skal være modige på banen. Vi vil jagte dem, og sætte dem under pres. De kommer fra en europæisk kamp i midtugen, så vi kan måske udnytte vores intensitet.

– Men vi skal selvfølgelig også nyde at spille sådan en kamp. Vi har fuldt hus, og de har mange fans med, så jeg håber, vi kan være et godt eksempel for dansk fodbold her på Aalborg Portland Park, slutter Menno van Dam.

Den 40-årige hollænder kom til AaB i maj fra netop Brøndby IF, hvor han var træner på klubbens U19-mandskab.

AaB forsøgte flere gange at forlænge: Ikke muligt

Kampen søndag aften fløjtes op klokken 18 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P