3F Superligaen

Ved tasterne igen: Jan Bech har skreget på forstærkninger

Jan Bech Andersen var for år tilbage efter daværende Brøndby-træner Thomas Frank på et fanforum. Efter årets exit fra Europa er Brøndbys bestyrelsesformand ved tasterne igen.

Brøndbys bestyrelsesformand Jan Bech Andersen mødtes i april med en jobsøgende spansk sportsdirektør med navnet Miguel Torrecilla.
Foto: Brøndby IF

Jan Bech har kæmpet indædt for Brøndby-forstærkninger.

Det giver Brøndbys bestyrelsesformand udtryk for i en kommentar på Instagram torsdag aften i kølvandet på klubbens exit i Europa.

Det er et exit, som kommer på baggrund af et samlet 4-3 nederlag til polske Legia Warszawa.

Bech Andersen skrev i en Instagram-kommentar umiddelbart efter slutfløjt:

– Jeg kan i hvert fald sige med hånden på hjertet: Jeg har råbt og skreget på forstærkningerne og presset alle, da denne mulighed for gruppespil var markant større end normalt – det er meget skuffende og ikke i orden.

Kommentaren er siden blevet slettet.

Det er ikke første gang, Jan Bech Andersen bruger internettet til at dele ud af sin uforbeholdne mening om tilstanden i klubben.

I 2016 skrev han på et Brøndby-fanforum under brugernavnet ‘Oscar’ meget kritisk om blandt andre Thomas Frank.

I det, der senere blev døbt ‘Oscar-Gate’, skrev Brøndby-bestyrelsesformanden blandt andet:

– Thomas’ manglende evne til at integrere nye spillere, som han selv 100% har valgt – hvoraf nogle endda er bedst i et system han IKKE spiller – er mangelfuld og uacceptabel

– Når vi samtidig har en cheftræner, der er uerfaren og tilmed stædigt holder fast i et system, der ikke virker, så har vi balladen.

I kølvandet på det stoppede Thomas Frank som træner for Brøndby. Han har siden fået oprejsning i engelske Brentford, hvor han er blevet en populær skikkelse.

Efter stor interesse: Frank har snakket mere med agenten

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P