Premier League

Frank håber på Damsgaard-gennembrud: Han er klar!

Brentford-manager, Thomas Frank, tror på, at Mikkel Damsgaard endelig slår igennem i den nye Premier League-sæson. Han melder om en fit Damsinho.

Mikkel Damsgaard udfordrer for Brentford.
Foto: REUTERS/Hannah Mckay.

Premier League har måske ikke helt oplevet Damsinho endnu.

Men skal man tro Mikkel Damsgaards manager i Brentford, Thomas Frank, er offensivspilleren klar til gennembrud i det engelske.

Det håber den danske manager for sin landsmand, som viste flot spil mod slutningen af seneste sæson ovenpå skadesramte år.

I et interview med Viaplay, som du kan se øverst i artiklen, går Thomas Frank bagom forsinkelsen på gennembruddet, og tankerne om, at den endelig kan komme i den nye sæson.

– Det håber jeg rigtig meget, og jeg tænker også, at det kan der være en rigtig god mulighed for. Jeg synes, at han sluttede foråret godt af med nogle stærke præstationer for os.

Efter stor interesse: Frank har snakket mere med agenten

Mikkel Damsgaard kom til Brentford fra italienske Sampdoria i sommeren 2022. Men selvom den vævre tekniker var på alles læber under EM 2021, gjorde et efterfølgende skadesforløb det svært for den danske landsholdsspiller at komme op på samme niveau.

Det har dog også taget længere tid at ramme niveauet end hvad både han og Thomas Frank havde håbet, fortæller den danske Brentford-manager.

– Jeg ved godt, det er to år, han har været her. Men altså det første år var reelt set et opbygningsår, efter han havde været ude i over et år. Det tror jeg, vi begge to er klar over, men det tog også lidt længere tid, end hvad vi havde håbet. Men af helt naturlige årsager.

Mikkel Damsgaard udfordrer for Brentford.
Foto: REUTERS/Hannah Mckay.

Thomas Frank melder dog nu sin landsmand klar til den nye sæson.

– Han er fit. Han er klar. Han træner godt. Så jeg håber rigtig meget, det bliver hans år, siger Brentford-manageren.

Brentford-handel i vasken: Cajuste tæt på PL-oprykker

Brentford tager søndag hul på den nye sæson i Premier League i London-opgøret mod Crystal Palace.

Der er kick off klokken 15.00 på Gtech Community Stadium, og du kan se kampen i TV på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P