3F Superligaen

Medie: AGF og Brøndby misser Enggård-handel

Mads Enggård har været et varmt navn på transfermarkedet denne sommer, hvor blandt andet Brøndby IF og AGF har været meldt interesserede. Randers FC er nu tæt på et salg, men ikke til en af klubberne fra Danmark.

Vejle Boldklubs Tyrese Francois mod Randers FC's Mads Enggård i superligakampen mellem Randers FC og Vejle Boldklub på Cepheus Park i Randers, lørdag den 25. maj 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han er et stort salgsobjekt for Randers FC og for Superligaen generelt.

Mads Enggård har været et brandvarmt navn på transfermarkedet denne sommer, hvor der er blevet meldt om interesse fra flere klubber.

I dansk kontekst har blandt andet Brøndby IF og AGF været flittigt nævnt. Men nu tyder alt på, at Mads Enggård snart skifter til en klub uden for landets grænser.

Det skriver TV2 Sport, som torsdag eftermiddag erfarer, at flere danske klubber har trukket sig og derfor ikke længere er inde i billedet til at sikre sig Enggård.

Det skyldes, at den norske klub Molde FK, som tidligere på sommeren har afgivet et bud på Mads Enggård, har valgt at hæve sit oprindelige bud på 15 millioner kroner.

Sportsdirektør i Randers FC, Søren Pedersen, bekræfter over for mediet, at en handel er nært forestående.

– Vi er langt i forhandlingerne med én klub, og jeg tror, der kommer til at ske noget snart. Mere kan jeg ikke sige, lyder det til TV2 Sport.

Mads Enggård har spillet i Randers FC siden 2020.

Siden er han brudt igennem på klubbens førstehold, hvor han i dag er en stor profil. Han noterer sig for 66 kampe for klubben med fire mål og fem assists til følge.

Det vides ikke, hvor meget det seneste bud fra Molde FK lyder på.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P