Conference League

Legia sendte Brøndby ud i det europæiske mørke

Torsdag aften var Brøndby IF pisket til sejr i Polen, da Legia Warszawa tog det første stik på Vestegnen, men sådan skulle det ikke gå for de blå-gule.

R. Pankov
45’+3′
Daniel Wass
38′
45′
90′

Brøndbys europæiske eventyr sluttede i Polen.

Torsdag aften viste Legia Warszawa sig at være for stor en mundfuld, til trods for lovende offensive takter fra de blå-gule.

I den polske hovedstad endte returopgøret nemlig 1-1, hvorfor klubben fra Vestegnen af ude af Conference League-kvalifikationen med et samlet 4-3-nederlag.

Brøndby kom ellers bedst fra land i, da de blå-gule sad klart mest på spillet.

Anstrengelserne blev belønnet efter 37 minutters spil, da Jesper Sørensens tropper fik tilkendt et straffespark for hånd på bolden.

Fra ellevemeterpletten eksekverede Daniel Wass usvigeligt sikkert og således var den samlede stilling helt lige på 3-3.

Det ændrede sig dog kort før pausen, da polakkerne udlignede takket være en dødbold, som den portugisiske wingback Ruben Vinagre sendte ind i panden på Radovan Pankov, der dirigerede bolden i mål til 1-1.

I situationen så Patrick Pentz ikke overbevisende ud, da bolden kom ved den nærmeste stolpe.

Efter 57 minutters spil måtte kampens dommer blev på ny iscenesat, da Yuito Suzuki så ud til at blive stemplet i Legia-feltet.

Dommeren rystede dog på hovedet, og et nyt Brøndby-straffespark udeblev.

Til trods for et stort dansk pres udeblev scoringerne i Polen, hvorfor Legia Warszawa nu er klar til den sidste kvalifikationsrunde, imens Brøndby IF’s europæiske eventyr slutter.

Efter kampen var Legia-træneren, Goncalo Feio, tydeligt oppe at køre, da han sendte en knap så fin hilsen til de medrejsende Brøndby-fans.