Premier League

Dyche med stikpille: Skal have bedre styr på økonomien

Everton har været i et økonomisk uvejr i længere tid, og i den forgangne sæson kastede det to seperate pointstraffe af sig – nu forlanger Sean Dyche mere af klubbens ledelse.

Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Økonomien sejler i Everton.

Således har klubben i den forgangne sæson modtaget to seperate pointstraffe for de røde tal i regnskabet.

Det betyder også, at klubben er særligt sårbar, når det kommer til transferbud på sine spillere – man har nemlig ikke råd til at sige nej.

Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Det bekræfter den engelske Everton-boss ifølge Sky Sports.

– Det vil være en udfordring for klubben [hvis der kommer et godt bud, red.] for enhver spiller – ikke bare Dominic Calvert-Lewin.

Everton-spidsen har tidligere på sommeren været sat i forbindelse med både Manchester United og West Ham.

– Man så Amadou Onana forlade os. Det var et tilbud på et sådan niveau, hvor man tænkte; det er vi bare nødt til at sige ja til.

– Det er den situation, klubben er i lige nu. Det handler ikke bare om de spillere, der nævnes i diverse rygter, men om alle spillere i klubben.

– Klubben har et ydre billede, og det er ikke noget, jeg kan kontrollere. De er nødt til at få bedre styr på økonomien. Det er noget, vi har arbejdet meget på, siden jeg kom hertil, fortæller Sean Dyche ifølge Sky Sports.

Officielt: Everton trækker appel imod pointstraf tilbage

Everton indleder sin Premier League-kampagne på lørdag, når Brighton gæster Goodison Park klokken 16:00 – den kamp kan du se på TV3 Sport og Viaplay.

Her kommer Goodison Park også til at danne kulisse til sin sidste Premier League-åbningskamp i denne omgang, da The Toffees fra 2025/26-sæsonen flytter ind på sit nye stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P