Premier League

Bye bye, Bo! Brighton køber Mainz’ ‘wonderkid’

Brighton har onsdag aften offentliggjort, at man har shoppet hos Bo Henriksen i Mainz, hvor man har sikret sig det 20-årige tyske stortalent Brajan Gruda.

Foto: Brighton & Hove Albion
Denne historie udkom først på campo.dk

Brighton har handlet hos Bo Henriksen.

Onsdag aften bekræfter The Seagulls nemlig, at man har hentet det tyske stortalent Brajan Gruda i Mainz.

I samme ombæring meddeler Premier League-klubben, at den 20-årige kantspiller har sat sin krusedulle på en fireårig aftale, som løber frem til sommeren 2028.

Foto: Brighton & Hove Albion

– Jeg er meget glad for at få muligheden for at arbejde sammen med Brajan. Jeg så, hvor stor indflydelse han havde i Bundesligaen i sidste sæson, og han er en spiller, jeg beundrer meget, fortæller Brighton-boss Fabian Hürzeler til klubbens hjemmeside og fortsætter.

– Premier League bliver en anderledes udfordring, men jeg glæder mig til at arbejde med Brajan og hjælpe med at udfolde hans store potentiale.

Ifølge Sky Sports sender Brighton også en pæn skilling til Bo Henriksen og Mainz, da Gruda angiveligt har kostet 25 millioner pund.

Det svarer til cirka 217 millioner danske kroner.

Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Den tyske U21-landsholdsspiller optrådte 11 gange under Bo Henriksen – 10 gange fra start – siden danskeren overtog roret i Mainz.

Under hele Bundesliga-sæsonen blev det til i alt 28 kampe, hvor Gruda bidrog med fire scoringer og tre oplæg.

Den nyslåede Brighton-kant kom efter sin flotte sæson også i betragtning af den tyske landstræner, Julian Nagelsmann, som udtog den unge kantspiller til den tyske EM-bruttotrup.

Dog måtte han Gruda melde afbud på grund af en muskelskade.

Bo Henriksens tyske stortalent forlader EM-lejren

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P