Æresdivisionen

Officielt: FC Nordsjælland sælger endnu en profil

Det er netop offentliggjort, at Oliver Antman skifter FC Nordsjælland ud med hollandsk fodbold.

Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Denne historie udkom først på campo.dk

Oliver Antman har spillet sin sidste kamp for FC Nordsjælland i denne omgang

Således er det netop bekræftet, at finnen skifter til hollandske Go Ahead Eagles, hvor han bliver holdkammerater med Søren Tengstedt og Jakob Breum.

Det bekræfter begge klubber tirsdag eftermiddag, hvor det også oplyses, at Antman har skrevet under på en treårig aftale med mulighed for et ekstra år.

Claus Fisker/Ritzau Scanpix

– Jeg havde gerne set Antman blive her lidt længere, men det er samtidig et af de tilfælde, hvor man også må acceptere, at han selv føler, at det er det rigtige. Det må man respektere, og det skylder vi ham, lyder det fra fodbolddirektør i FCN, Phil Radley, som fortsætter:

– Det betyder samtidig, at det åbner op for endnu mere spilletid til en af vores helt unge akademi-drenge i form af Sindre [Walle Egeli, red.] – og det er jo sådan, hjulene ruller her i FC Nordsjælland.

– Vi kan være ærgerlige over, at en rigtig dygtig spiller foralder os, men samtidig fejre den rejse, han har haft, og se positivt på de muligheder, det giver os.

Oliver Antman kom til FCN, da han var bare 16 år gammel tilbage i 2018 fra finske IF Gnistan.

Siden er det blevet til 108 optrædener for nordsjællænderne, hvor den finske landsholdsspiller har bidraget med 16 scoringer og syv oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P