3F Superligaen

Officielt: AaB sælger stor profil til Pisa

På to dage har SC Pisa nu hentet to danskere, da det tirsdag aften er blevet offentliggjort, at AaB’s Malthe Højholt også tager turen ned til byen med det skæve tårn.

Foto: SC Pisa
Denne historie udkom først på campo.dk

SC Pisa er ved at skabe sig en mindre danskerkoloni.

Mandag var det Alexander Lind, som blev præsenteret i byen med det skæve tårn, og tirsdag er det AaB-stjernen Malthe Højholt.

Det har den italienske Serie B-klub netop offentliggjort på sin hjemmeside.

Foto: SC Pisa

– Jeg har elsket at være i AaB hver dag, siden jeg som barn kom til klubben, og derfor er det også lidt vemodigt efter så mange gode år at skulle et andet sted hen.

– Ikke mindt fordi der også sker en masse positive ting i klubben i øjeblikket. Jeg er sikker på, at klubben er på vej imod noget rigtig godt, og jeg ønsker alt det bedste for alle i AaB.

– Men jeg er et sted i min karriere, hvor jeg har brug for at prøve noget nyt, og jeg er i den forbindelse meget taknemmelig for, at AaB har givet mig mulighed for at få dette udlandsskifte nu, fortæller Malthe Højholt til AaB’s hjememside.

Således har den 23-årige midtbanemotor spillet sin sidste kamp for AaB, hvor det i alt blev det til 121 optrædener.

I den stadig spæde Superliga-sæson fik Højholt også scoret sit første – og for nu eneste – mål for klubbens førstehold, da AaB slog Silkeborg på hjemmebane i anden spillerunde.

AaB vinder over Silkeborg IF efter medrivende kamp

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P