Champions League

Dansk scoring i Bodøs CL-opvisning – ét skridt tilbage

Kasper Høgh kom på tavlen, da Bodø/Glimt tirsdag aften spillede sig endnu tættere på Champions League-kvalifikation med en målrig sejr.

Bodø/Glimt drømmer om Champions League.

Men nordmændene startede rigtig dårligt, da det gjaldt den sidste kamp af andensidste kvalifikationsrunde mod polske Jagiellonia.

Det var nemlig polakkerne, der bragte sig foran efter bare fire minutter.

Men så trådte nordmændene speederen i bund.

I det 34. minut udlignede Sondre Fet for Bodø, og bare fire minutter senere bragte Isak Dybvik hjemmeholdet foran.

I anden halvleg fortsatte den norske dominans, og der gik blot 12 minutter af anden halvleg, før kampen blev mere eller mindre lukket, da Fet blev dobbeltmålscorer.

I kampens afsluttende fase blev der så plads til en dansker på maltavlen, da danske Kasper Høgh endegyldigt lukkede og slukkede med målet til 4-1.

Med sejren mangler det norske mandskab nu blot at besejre ét hold mere, før de har kvalificeret sig til Champions League-gruppespillet.

Her gælder det dog en noget sværere modstander, da Bodø skal op imod serbiske Røde Stjerne.

Den første af to kvalifikationskampe mod den serbiske modstander skal spilles tirsdag den 20. august klokken 21:00.