Premier League

City-dom nærmer sig: Sagen starter næste måned

Sagen, som omhandler 115 mulige brud på økonomiske regler, er blevet rykket frem. Det betyder, at der muligvis kan falde en dom i starten af det nye år. Det skriver engelsk medie.

Foto: Reuters/Lee Smith

De firedobbelte Premier League-vindere skal stå skoleret.

City står mistænkt for 115 brud på Premier Leagues økonomiske regelsæt, og det var egentlig først meningen, at sagen skulle starte til november.

Men det er er blevet rykket nogle uger frem, og i stedet indledes sagen i midten af eller slutningen af september. Det skriver The Times ifølge The Guardian.

Det er en uafhængig kommission, som skal komme frem til en afgørelse, og det ventes, at det kommer til at tage ti uger. Premier League og City har afvist at kommentere på historien.

I løbet af de næste 14 dage forventes det, at der falder sag i en separat sag mod City. Den handler om, hvorvidt Premier League-mestrene har ulovlige sponsoraftaler med virksomheder, som er forbundet til klubbens ejere.

Manchester City er ejet af City Football Group, og her er majoritetsejeren Sheikh Mansour fra Abu Dhabi.

Manchester-klubben afviser alle anklagerne imod dem.

Ifølge The Guardian kan klubben risikere pointstraffe – muligvis nedrykning – hvis de bliver fundet skyldige i at have overtrådt de økonomiske regler.

Det var tilbage i vinteren 2023, at de at de 115 mulige anklager mod klubben blev præsenteret af Premier League. Siden har sagen trukket ud, men nu ligner det, at der kan komme en afgørelse.

Manchester City blev i 2020 smidt ud af europæiske turneringer af UEFA – også på grund af brud på økonomiske regler.

Men sportsdomstolen CAS fandt ikke, at der var hjemmel til, at UEFA kunne udstede den karantæne.

City sender ung forsvarsspiller på leje

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P