Voldsomt: Viborg indkasserer tre for fjerde kamp i streg

Viborg er kommet voldsomt fra start i den spæde 3F Superliga-sæson. Mandag aften indkasserede viborgenserne tre mål for fjerde kamp i streg.

I. Jensen
14′
J. Vester
45’+8′
O. Ross
35′
A. Jasson
39′
M. Jørgensen
56′

Der er åben sluse i Viborg.

Det gør sig i hver fald gældende om klubbens defensiv, som mandag aften indkasserede tre mål for fjerde kamp i streg.

Mandag aften var det gæsterne fra AaB, der fik glæde af det, da nordjyderne tog alle tre point med en 2-3-sejr.

Det startede ellers fremragende for Viborg, som efter 14 minutter bragte sig foran takket være en fiks hjørnesparkskombination, hvor Serginho fandt Isak Jensen, der åbnede ballet i Energi Viborg Arena.

Føringen holdt i et kvarter, før Oliver Ross vekslede et godt fladt indlæg fra Mathias Jørgensen til en udligning.

Derefter gik der blot fire minutter, før hele opgøret var vendt på hovedet, da Andres Jasson bankede bolden ind til 1-2.

Kort før pausen fik Viborg dog selv udlignet takket være Jakob Vester, som pandede et indlæg fra Magnus Westergaard ind.

I anden halvleg skulle Mathias Jørgensen blot bruge omkring 10 minutter, før AaB-anføreren på smukkeste vis kanonerede bolden ind til 2-3.

Til trods for den målrige første halvleg kunne anden halvleg ikke følge med, da det ikke blev til mere end Jørgensens hug fra distancen.

Således høster AaB sin anden sæsonsejr og stryger op på ottendepladsen i tabellen, imens Viborg fortsat blot har ét enkelt point.

Se alle mål og highlights i videoen over artiklen.