3. Division

Ny Odder-spids: Meget glad for mit første mål

Odder hentede denne sommer sidste sæsons topscorer i Danmarksserien, i weekenden scorede han i sin debut kamp for klubben, og det er han meget tilfreds med.

Foto: Odder IGF
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Odder hentede i sommer en yderst spændende forstærkning i form af angriberen Kasper Hedegaard, som kom til klubben fra Danmarksserie-klubben Viby IF.

I lørdagens kamp mod Young Boys FD skulle han blot bruge 13 minutter på banen for sin nye klub, før han kunne notere sig for sin første scoring i en kamp, som Odder endte med at vinde med 3-1.

Hedegaard fortæller til Campo, at han er meget glad for sejren og sin første scoring.

– Jeg er utroligt glad for at vi får de tre point.

– Og så er det ikke nogen hemmelighed, at det var en kæmpe forløsning endelig at komme på banen og score mit første mål.

– Jeg har haft en lidt svær opstart, med en skade som har gjort, at jeg har måttet vente på min debut. Nu handler det om at bygge videre på vores nuværende momentum og gå efter endnu flere sejre, siger Kasper Hedegaard til Campo.

Hedegaard har sammen med Odder fået en fantastisk start på tilværelsen i 3. division.

I første runde slog klubben nedrykkerne fra 2. division Brabrand med 3-1 på hjemmebane, hvorefter man gentog succesen i anden runde ved at slå Young Boys med samme cifre på udebane.

Næste opgave for Odder finder sted lørdag den 17. august, hvor Holbæk venter hjemme på Spektrum Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P