Premier League

Av, Slot! Varmt Liverpool-emne afviser

Hidtil har der ikke været meget aktivitet fra Liverpools side i dette transfervindue, og nu tyder det på, at en potentiel handel er blevet afblæst.

Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er kommet nye ansigter til Liverpool.

Arne Slot skal forsøge at fylde det kæmpe tomrum, som Jürgen Klopp har efterladt på Anfield, og her har hollænderen bragt en del af sit gamle Feyenoord-slæng med sig.

Dog er det endnu ikke blevet til nogen ny spillertilgang, og nu tyder det i hvert fald på, at et varmt Liverpool-emne ikke kommer til Merseyside.

Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge det spanske medie Relevo har den nyslåede europamester Martin Zubimendi afvist Liverpools kontraktudspil.

Til at starte med skulle den 25-årige midtbanestjerne ellers have givet grønt lys til skiftet, men han har siden ombestemt sig.

The Reds havde ellers aktiveret baskerens frikøbsklausul på 60 millioner euro, hvilket svarer til lige knap 450 millioner kroner.

Således tyder det på, at Zubimendi bliver i sin hjerteklub Real Sociedad, hvor han har været siden han var 12 år gammel.

I den forgangne sæson spillede den defensive midtbanespiller 45 kampe for Real Sociedad, hvor han bidrog med fire scoringer og ét oplæg.

Det kastede også en EM-billet af sig, hvor det blev til fire optrædener, hvor han blandt andet spillede anden halvleg af finalen, da han afløste Manchester City-stjernen Rodri, som måtte udgå med en skade i pausen.

I sin barndomsklub har Zubimendi kontrakt frem til 2027.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P