Premier League

United-legende spår Eriksen-exit: Jeg elsker ham som spiller

Paul Scholes har i et interview med Viaplay sat ord på, hvorfor han tror, at Christian Eriksen kommer til at forlade Manchester United denne sommer.

Foto: Jeff Blake/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen kan meget vel være fortid i Manchester United ganske snart.

Den 32-årige dansker har ikke fået meget spilletid på det seneste, og i lørdagens Community Shield-nederlag mod Manchester City, blev han slet ikke bragt i spil.

Video: Eriksen glider på trappe ved medaljeudrækkelse

Det har fået flere rygter til at florere, og Manchester United-legenden Paul Scholes er ligeledes af den overbevisning, at Eriksen er på vej ud ad svingdøren hos ‘De Rød Djævle’.

Det har midtbane-ikonet sat nogle ord på i et interview med Viaplay.

Foto: Jeff Blake/Reuters/Ritzau Scanpix

Ser du en fremtid for Eriksen i Manchester United?

– Han spillede ikke meget mod slutningen af sidste sæson, og man fik det indtryk, at der var en chance for, at han skulle videre.

– Det er ikke sket endnu, men jeg har tænkt, at han skal videre, og det kan stadig ske. Det så ikke ud til, at træneren havde meget tillid til ham mod slutningen af sidste sæson.

En fantastisk spiller

Foruden transfer-spekulationerne, satte Scholes også et par ord på spilleren Eriksen, som han er en stor beundre af.

– Han er en fantastisk spiller. Jeg spillede faktisk mod ham, da han stadig var i Ajax. Jeg elsker Eriksen, jeg synes, han er en fremragende midtbanespiller.

– Som jeg ser det, er problemet, at han ikke har ‘benene’ omkring sig. Han har brug for løbestærke spillere, der kan vinde bolden og give den til ham.

– Han kan gøre alt med bolden, han kan placere den lige, hvor han vil. Man kan ikke stille spørgsmålstegn ved hans kvalitet, afslutter Scholes den store ros af danskeren.

Eriksens kontrakt i Manchester United udløber i sommeren 2025, så det er også ved at være op over, hvis storklubben fra Manchester skal have en transfersum for den aldrende dansker.

Se hele Scholes-interviewet øverst i artiklen.

Medie: Christian Eriksen kan hentes til spotpris

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P