Premier League

Skal Virgil væk? Liverpool har ikke tilbudt forlængelse

Ifølge mediet Times Sport har Liverpool endnu ikke tilbudt klubbens anfører, Virgil Van Dijk, en ny kontrakt. Hans nuværende udløber næste sommer.

Foto: Peter Powell/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Er Liverpool-eventyret ved at nå sin ende for den hollandske forsvarsgeneral, Virgil Van Dijk?

Den 33-årige stjernestoppers aftale i Merseyside-klubben udløber i sommeren 2025, og meget tyder på, at der endnu ikke er indledt forhandlinger om en forlængelse.

Således lakker en æra måske mod enden.

Det er mediet Times Sport, der søndag skriver, at der endnu ikke er indledt forhandlinger. Og det kommer endda fra hestens egen mund.

Mediet har nemlig interviewet Van Dijk, hvor hollænderen, ifølge mediet, har udtalt, at der ikke er nogen udvikling i hans kontraktuelle situation hos ‘The Reds’.

Udover kommentaren knyttet til sin egen situation, kommenterer Van Dijk også mere generelt på transfervinduet i Liverpool overfor mediet.

– Jeg synes, at klubben burde hente nogle flere spillere, når man tænker på, hvor lang sæsonen bliver. Men jeg tror, at de arbejder bag scenetæppet, og at klubben har styr på det, siger hollænderen ifølge Times.

Van Dijk skiftede til Liverpool tilbage i 2018, da han kom til fra Southampton.

Sidenhen har han vundet Champions League, Premier League, to Carabao Cups og FA Cuppen med den engelske storklub, hvor han på nuværende tidspunkt bærer anførerbindet.

Van Dijk åben for Saudi-skifte: Her er Liverpools priskrav

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P