Rooney rundbarberet: Skrækdebut i nyt trænerjob

Wayne Rooney fik søndag eftermiddag Plymouth Argyle-debut i Championship. En debut, der endte helt galt.

Wayne Rooney fik langt fra den start på sin Plymouth Argyle-karriere, som han kunne have håbet på.

Manchester United-legenden kunne nemlig se passivt til, mens hans mandskab blev fuldstændig sat til vægs af Sheffield Wednesday i den første spillerunde af Championship.

Her tabte Rooneys tropper nemlig hele 4-0.

Første halvleg var ellers okay for Ronneys Plymouth. Her var man nemlig kun bagud 1-0, og det var dermed et okay udgangspunkt, man gik til pause med.

Men i anden halvleg gik det helt galt.

Her scorede Sheffield Wednesday først i det 52. minut.

Sidenhen scorede hjemmeholdet ligeledes i det 82. og i det 96. minut til kampens endelige resultat på 4-0.

Generelt har trænergerningen været en anelse kedelig for Rooney i den seneste tid.

Han fik blot 53 kampe i spidsen for amerikanske D.C. United.

Efterfølgende ventede trænerkarrierens hidtil helt store fiasko, da han blot fik 15 kampe i trænersædet hos Birmingham.

Forhåbentligt for ‘Wazza’ bliver debuten i Plymouth en enlig svale, så hans ophold bliver længere end de to forgængere.

Rooney hylder spansk duo: Ligesom mig og Ronaldo