Liverpool spillede søndag den første af søndagens to testkampe, inden den nye Premier League-sæson skydes i gang. Her var der ingen slinger i valsen at spore hos Merseyside-klubben.

Det er ikke længere Jürgen Klopp, der står på sidelinjen, når de rødklædte fra Liverpool tørner ud.

Ikke desto mindre kan tilhængere af klubben se håbefuldt frem til Premier League-sæsonstarten, efter Arne Slots offensivt sprudlende Liverpool-mandskab kørte Sevilla ud ad brættet i den næstsidste testkamp.

Den første halve time forblev kampen dog lige og målforladt.

Men så fandt tilbagevendte Trent Alexander-Arnold sin holdkammerat Diogo Jota, der elegant flugtede bolden i det lange hjørne.

Kort herefter udbyggede Luis Diaz føringen, og i første halvlegs tillægstid, gjorde colombianeren det igen.

Dermed gik holdet til pause ved stillingen 3-0, mens Sevilla-spillerne må undre sig over, hvad der ramte dem.

Anden halvleg var ligeledes en positiv en af slagsen for Liverpool, der dog lettede foden en anelse fra speederen.

De spanske gæster reducerede nemlig til 3-1 i det 66. minut, men bare et enkelt minut efter reduceringen, scorede Liverpool-talentet Trey Nyoni kampens sidste mål.

Dermed sluttede Liverpools første af søndagens to testkampe 4-1 på Anfield, hvor et spændt publikum kan se frem til en ny begyndelse under Slot i en Premier League-sæson, der starter i næste weekend.

Foruden den tidlige testkamp mod Sevilla, skal Liverpool ligeledes møde Las Palmas klokken 18:30 søndag.