3F Superligaen

FCN-træner efter kryds: Vi mangler kynisme

FC Nordsjælland måtte dele i porten, da de søndag eftermiddag spillede 1-1 med Lyngby på trods af mange FCN-chancer. Det var FC Nordsjællands træner Jens Olsen frustreret over.

Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland er fortsat ubesejrede i den nye sæson.

Det er en kendsgerning efter søndagens derby mod Lyngby BK. Dermed er de med i toppen af Superligaen med otte point efter de første fire kampe.

Men på trods af det uafgjorte resultat, var det en ærgerlig Jens Olsen, der kunne sætte ord på kampen efterfølgende.

– Vi starter rigtig godt i de første 15-20 minutter og får også scoret et mål, men så går vi lidt ned i gear og mister intensiteten i vores pres, samtidig med at vores boldomgang er for langsom, og så inviterer vi Lyngby ind i kampen, siger FCN-træneren til klubbens hjemmeside.

Derfor er det de brændte chancer, som Jens Olsen har fokus på efter kampen. Samtidigt roser han også Lyngby-keeper, Jannich Storch.

Stor FCN-skuffelse: Taber point til Lyngby

– Især i anden halvleg har vi nogle kæmpestore chancer. Vi har 14 afslutninger og en xG på 1,50, så vi mangler selvfølgelig lidt kynisme, men deres målmand står samtidig en rigtig god kamp i dag, og det skal vi huske at have med.

– Men der er mange ting, vi kan være tilfredse med, og især anden halvleg er jeg faktisk rigtig glad for, selvom vi ikke fik scoret. Nu har vi otte point efter fire kampe, og vi har endnu ikke tabt, og det skal vi arbejde videre ud fra, siger Jens Olsen.

FCN skal i aktion igen om én uge. Det sker i sæsonens første El Plastico, når de gæster Silkeborg på kunsten i Jysk Park. Kampen spilles kl. 14.00 og kan ses på TV2 Sport.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P