3F Superligaen

Busk efter 2318 dage på sidelinjen: Det var fantastisk

Jakob Busk er tilbage i dansk fodbold efter ni år i udlandet. Det skete ved en indskiftning i søndagens Sønderjyske-nederlag mod FC København.

Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Mere end seks år uden en gældende kamp.

Så længe havde Sønderjyskes Jakob Busk gået uden spilletid før søndagens kamp mod FC København.

Her erstattede keeperen Nicolai Flø, der måtte lade sig udskifte med en skade. Dermed kan Busk nu notere sig for sine første gældende minutter siden en 2. Bundesliga kamp i april 2018.

Superliga transfer overblik: Se alle handler i sommeren 2024

Og det var en glad Sønderjyske-keeper på trods af nederlaget.

– Det var fantastisk. Dejligt at være på banen, en fantastisk kulisse og fedt at der var så mange mennesker på stadion i dag, siger Busk til klubbens hjemmeside.

Og fansenes modtagelse gjorde indtryk på manden, der har siddet så ofte på bænken. Det mærkede han også fra udeholdets fans, som han har en fortid hos.

I syv kampe vogtede han buret for FCK, inden turen gik til tysk fodbold.

– Det var dejligt (at få en god modtagelse red.). Det synes jeg gjaldt fra begge ender. Det var bare dejligt, siger han.

Og det giver blod på tanden efter mere.

– Det er derfor man er her. Det er klart, at selvfølgelig vil man have mere (spilletid, red.). Det var fedt at være på banen i dag, siger den 30-årige keeper.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Næste opgave for Jakob Busk og co. venter næste weekend. Søndag den 18. august spiller de på udebane mod Randers FC. Kampen sparkes i gang kl. 14.00 og vises på TV3 Sport.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P