3F Superligaen

Brøndby sender midtbanespiller til norsk tophold

Christian Cappis er snart fortid i Brøndby IF. Den amerikanske midtbanespiller skifter til norsk fodbold. Det kan Campo afsløre.

Brøndbys Christian Cappis og Jacob Rasmussen under superligakampen mellem Brøndby og Vejle på Brøndby Stadion mandag den 29. juli 2024.
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Christian Cappis kom til Brøndby i 2021 – men tre år og 65 kampe senere er det slut.

Den 24-årige amerikaner skifter til norske Viking, hvor han han har underskrevet en kontrakt med udløb ved udgangen af 2027.

Cappis’ hollandske agent Johan Wins bekræfter til Campo, at amerikaneren er fortid i Brøndby, og agenten takker klubben på sin klients vegne.

– Cappis har virkelig elsket at være i Brøndby, men han er på jagt efter at få mere regulær spilletid igen. Vi takker Brøndby for, at de var åbne for at lytte til Christians ønsker, udtaler Wins til Campo.

Spilletiden i Brøndby har været knap for Cappis, hvor han primært har gjort sig som indskifter fra bænken. Han var sidste år udlejet til norske Molde.

Cappis er noteret for 65 kampe, otte mål og en enkelt assist i sin tid i Brøndby. Viking indtager andenpladsen i den norske liga.

Ifølge Campos oplysninger modtager Brøndby et ikke oplyst transferbeløb for amerikaneren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P