NordicBet Ligaen

4-0 efter 20 minutter! Se Fredericia smadre Esbjerg

Det var ikke længe, at spændingen holdt i kampen mellem FC Fredericia og Esbjerg fB, der tørnede sammen søndag eftermiddag. Hjemmeholdet var nemlig allerede foran med hele fire mål, da der var spillet 20 minutter.

Esbjerg fB Logo

Der var tale om en decideret nedsmeltning.

Esbjerg fB gæstede søndag eftermiddag FC Fredericia i noget, der skulle vise sig at være et ubehageligt besøg for vestjyderne.

Her var der nemlig budt op til et spændende opgør i NordicBet Ligaen, men spændingen forsvandt hurtigt. Det vestjyske udehold fik sig nemlig en decideret chokstart.

Der gik blot fem minutter, før Asbjorn Bøndergaard bragte hjemmeholdet på sejrskurs.

10 minutter senere gjorde Gustav Marcussen det så til 2-0.

To minutter senere blev det 3-0, da også Jonatan Lindekilde kom på tavlen.

Og i det 21. minut blev Esbjerg-nedsmeltningen endda kronet med en 4-0-scoring, da Bøndergaard blev dobbeltmålscorer.

Heldigvis for Esbjerg, viste Fredericia en smule nåde, da de ikke formåede at score flere gange i opgøret.

Dermed sluttede kampen altså 4-0, og Esbjerg-spillerne kan kigge chokerede tilbage på 21 forfærdelige minutter, der endte med at afgøre kampen.

Med sejren spiller Fredericia sig op på en foreløbig andenplads i NordicBet Ligaen.

Mindre sjovt ser det ud for Esbjerg, der på nuværende tidspunkt må indfinde sig på tiendepladsen.

Se hele Esbjerg-nedsmeltningen øverst i artiklen.

Officielt: Lyngby sender midtstopper til Esbjerg