Premier League

Medie: Amerikansk milliardær byder på Premier League-klub

Ifølge The Guardian har den amerikanske milliardær John Textor, der ejer en stor del af Crystal Palace, tænkt sig at byde på aktiemajoriteten af Everton.

Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der hersker en del spekulation omkring ejersituationen i Everton.

Men nu kan der måske ganske snart komme noget afklaring.

Ifølge mediet The Guardian vil den amerikanske milliardær John Textor, der i forvejen ejer en stor del af Premier League-klubben Crystal Palace, i hvert fald afgive et stort bud på aktiemajoriteten i Merseyside-klubben.

Mediet beskriver dog, at Textor bliver nødt til at sælge sin andel i Palace, såfremt han vi fuldføre købet af Everton.

Han ejer på nuværende tidspunkt 45% af aktierne i Palace, men han har ifølge mediet i sinde at opkøbe hele 94 procent af aktierne i Everton.

En af hovedårsagerne til den komplekse ejerskabssituation i den engelske storklub er, at klubben skylder tæt på 2 milliarder kroner til den tidligere ejerkreds 777 Partners, da klubben tog et stort lån i det daværende ejerselskab.

Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Men det er ifølge The Guardian ikke noget, som bekymrer Textor, der er overbevist om, at klubben vil være en god investering.

Ligeledes er den amerikanske rigmand overbevist om, at det vil være ganske ligetil at skille sig af med sin store andel i Palace, da han har en fornemmelse af, at mange gerne vil overtage denne.

Uro i Lindstrøms nye klub: For risky for potentiel køber

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P