Lindstrøm så til fra bænken i Evertons generalprøve

Everton spillede lørdag aften sin sidste testkamp, inden det igen hedder Premier League. Her fik Jesper Lindstrøm ingen rolle at spille.

Han startede som lyn og torden, da han i sin første Everton-kamp scorede direkte på frispark.

Se målet: Lindstrøm scorer drømmekasse i Everton-debut

Men lørdag aften fik Jesper Lindstrøm ingen rolle at spille i Evertons sidste testkamp, inden Premier League-sæsonen sættes i gang.

Her var der modstand fra den italienske hovedstad, da AS Roma kiggede forbi hos Liverpool-klubben.

Kampen endte 1-1 på mål af Romas Lorenzo Pellegrini og Evertons Dominic Calvert-Lewin.

Men set med de danske briller var der ikke meget at råbe hurra for. Den tidligere Brøndby-spiller, Lindstrøm, der er på leje fra Napoli, fik nemlig nul minutter i tanken.

Han var ellers med i truppen, og sad da også klar på bænken.

I stedet gav Evertons træner, Sean Dyche, en anden nyindkøbt offensivspiller chancen fra bænken, da han i det 63. minut indskiftede Iliman Ndiaye.

Evertons Premier League-sæson sparkes i gang lørdag den 17. august klokken 16:00, når Brighton kommer til Goodison Park.

Medie: Amerikansk milliardær byder på Premier League-klub